Auto Diagnostics

Auto Diagnostics

Mars tävling

AllmänPosted by oonecho2001 2017-03-02 09:18:19

Tävla och vinn en felkodsläsare:

Vi vill hjälpa våra kunder att spara pengar med alla våra lösningar och produkter och samtidigt växa så nu har vi startat en fordon annonsmarknad för att annonsera bara fordon och tillbehör. På denna sidan som är direkt länkad till vår webbshop hoppas vi på att alla annonser når 70-90 % av alla våra webbshop besökare som idag är ca 30 000 besökare varje månad.

Vi Vänder oss framför allt till våra befintliga kunder och besökare som vill spara eller tjäna pengar och hjälpa oss att växa genom att annonsera helt gratis på vår annonsmarknad och samtidigt tävla om en felkodsläsare. Ja, vi kommer att lotta ut en felkodsläsare bland de som annonserar på vår annonsmarknad.

Skynda dig och tävla. Vi lottar ut ett iCarsoft bluetooth Multi diagnostikverktyg i620 bland de som annonserar på vår fordon annonsmarknad. På länken här nedan kan du läsa mer om denna felkodsläsare.

Tävlingsvillkor:

- Tävlingen gäller under annonstiden (60 dagar).
- Alla tävlar, även de som annonserar en dag innan vi väljer vinnaren eller de som annonserat månaden innan.
- De som vinner en gång plockas bort från tävlingslistan. (Man kan tävla bara en gång).
- Tävlingens vinnare kommer att väljas i slutet av varje månad om annonsörer är mer än 5, så sprid ordet bland dina vänner som har något fordon eller tillbehör att sälja och vill vara med.
- De första 5-10 dagarna av nästkommande månad (april) kommer vi att ange namnet på vinnaren här i vårt forum och support sida och Facebook sida.
- Felkodsläsaren skickas direkt hem till vinnaren på 3-5 arbetsdagar (OBS!! om hemadressen är inte en så kallade DHL, FEDEX eller UPS avlägsen)

Tack för din medverkan och Lycka till!

ADT Team

http://www.orebrobildiagnos.se/OBD2/index.php?main_page=product_info&cPath=1_99_764&products_id=913  • Comments(0)//blog.orebrobildiagnos.se/#post116