Auto Diagnostics

Auto Diagnostics

Tävla och vinn en iCarsoft felkodsläsare

AllmänPosted by oonecho2001 2017-08-29 08:49:00

Tävla och vinn en iCarsoft felkodsläsare:

Vi vill hjälpa våra kunder att spara pengar med alla våra lösningar och produkter och samtidigt växa så nu har vi startat en fordon annonsmarknad för att annonsera fordon och tillbehör.

På denna sidan som är direkt länkad till vår webbshop hoppas vi på att nå 70-90 % av alla våra webbshop besökare som idag är ca 30 000 varje månad.

Annonsera helt gratis på vår annonsmarknad och tävla om en felkodsläsare.

Vi kommer att lotta ut en iCarsoft RT II felkodsläsare för Renault och Dacia, eller en iCarsoft CP II felkodsläsare för Peugeot och Citroen eller en iCarsoft OP II felkodsläsare för Opel bland de som annonserar på vår fordon annonsmarknad.


Tävlingsvillkor:

- Tävlingen gäller bara under annonstiden (30 dagar).

- Alla tävlar, även de som annonserar en dag innan vi väljer vinnaren.

- De som tävlar en gång plockas bort från tävlingslistan. (Man kan tävla bara en gång)

- Tävlingens vinnare kommer att väljas i slutet av varje månad om nya annonsörer har varit mer än 5 under denna månaden så sprid ordet bland dina vänner.

- De första 5-10 dagar av nästkommande månaden efter tävlingen kommer vi att ange namnet på vinnaren här i vårt forum och Facebook sida.

- Felkodsläsaren skickas direkt hem till vinnaren på 3-5 arbetsdagar (OBS!! om hemadressen är inte en så kallade DHL, FEDEX eller UPS avlägsen)

Tack för din medverkan och Lycka till!

ADT Team

  • Comments(0)//blog.orebrobildiagnos.se/#post119